Dobrodosli

na zvanicnu web prezentaciju kao i na talase Radia Carsije
Ako ste sa vasim Mobilnim Telefonom na nasoj Webstranici i Muzika ne pjeva,
potrebno je da kliknete na jednu od Ikona ispod ovog Teksta.

TuneIn Radio XiiaLive

U Slicaju da nas zelite Slusati sa ostalim Playerima,
potrebno je da kliknete na jednu od Ikona ispod ovog Teksta.

Media Player Winamp Player

Real Player Quick Time Player

Džej će sve oprostiti Adilu ako mu prvi pruži ruku

Džej Ramadanovski je više puta ponovio kako se ne želi pomiriti sa zetom Adilom Maksutovićem bez obzira na to što on ponovo živi sa njegovom kćerkom Anom.

Popularni srbijanski pjevač ne može zaboraviti kada je Adil prije nekoliko godina pretukao njegovu kćerku. Taj slučaj je završio na sudu, ali nije dobio konačni epilog... bar ne na sudskim klupama. U međuvremenu Ana je odustala od tužbe i pomirila se s njim. Sada ponovo svi zajedno žive odnosno njih dvoje sa sinom.

Mada je Džej donedavno govorio kako dok je živ ne želi pomirenje sa Adilom, čini se da je malo „smekšao“ pa i da je na pomolu da jedan drugom pruže ruku. Istina, nedavno ga je Džej vidio na aerodromu u Beogradu ali mu nije prišao. I tvrdi da nikada prvi to neće uraditi.

Drago mi je da su njih dvoje zajedno, da im je lijepo, da su sretni... Sve ono što sam ranije govorio za Adila i dalje stoji ali možda da se i pomirim s njim, ali naravno ukoliko on meni prvi priđe. Ja njemu sigurno neću prvi ni da se obratim. Ako on to učini prvi i izvine mi se za sve one laži koje je o meni pričao u medijima, možemo biti kao prije. Drugačije – nikako – tvrdi Ramadanovski.


Sponzori

Nasi Partneri

Koje na Chatu

Postanite i vi obazavatelj